Work Goes Happy -tapahtuman livekuvitus

Kiitos kaikille ihanista kohtaamisista WGH-tapahtumassa!

Olin mukana WGH -tapahtumassa ja livekuvitin pääsalin esiintyjiä. Oli energinen, tiivis päivä ja paljon hyviä kohtaamisia. Livekuvitukset näkyivät kaikille kahdella valkokankaalla ja sain paljon tosi kivaa palautetta. Laitoin kuvitukset heti esityksen jälkeen twitteriin ja niitä on jaettu valtavasti.  Kiitos osallistumisesta ja mahtavasta palautteesta!  Kiitos myös teknisestä toteutuksesta Wanhan Sataman tekniikkatiimille!

Lisäksi esittelimme kollegoideni kanssa tapahtumassa Gaia Leadershipin valmennuksia ja ajatuksia johtamisesta. Toimin kuvittajan roolini ohella Gaia Leadershipissa coachina ja johtamisen kehittämiskonsulttina. Erityisosaamisaleeni on visuaalinen coaching – katso esittelyni tästä.

Tästä linkistä voit tilata livekuvituksen omaan tilaisuuteesi tai
sparrauspalaverin visuaalisen coachingin mahdollisuuksista!

 

9.3.2017 Work Goes Happy livekuvitus 

(Klikkaamalla kuvaa suuremmaksi)
Livekuvitus Tunne aivosi Aivot Hyvinvointi Work Goes Happy WGH17Minna Huotilainen – Tunne aivosi!

Minna Huotilainen aloitti aamun energisesti ja kiinnitti huomion aivoihimme. Aivoja on turha kehottaa tekemään mitään ja niiden vastaanottama informaatiotulvakin on itsestäänselvyys. Se mihin me voimme vaikuttaa on palautuminen ja kolme osa-aluetta: uni – liikunta – ruoka. Elämme säheltämisen vuosikymmentä ja tärkeää kiinnittää huomioita missä kohtaa esiteltyä U-käyrää olemme. Ylhäällä U-käyrän stressitilassa vai ehkä jopa flow-tilassa? Vai jotain siltä väliltä?  U-käyrän alaosassa lepäämme.

Miten sinä palaudut? Lisää Minnan kirjassa Tunne aivosi.

 

Ossi Aura – Management ja Leadership, molempia tarvitaanLivekuvitus Management Leadership Johtaminen dashboard Work Goes Happy WGH17

Management vai leadership? Ossi Aura erotteli nuo termit niin, että management koostuu tavoitteista, raportoinnista, käytännöistä ja rahasta. Leadership keskittyy ihmisiin ja ihmisten johtamiseen. Avainasemassa on se, miten johdamme motivaatiota, osaamista ja ihmisten työkykyä. Tämän teeman ympärille on luotu HPM Dashboard, mikä tukee hyvinvoinnin strategista johtamista.

Lisää aiheesta: http://hpmdashboard.com/

 

 

Riitta Hyppänen – Johtajuus ja työelämäjälkiLivekuvitus Johtajuus Työelämäjälki Unelmat Johtaminen Work Goes Happy WGH17

Aurinkoinen Riitta Hyppänen herätteli kysymystä työelämäjäljestämme. Johtajuus on valtaa, vastuuta, välittämistä ja vaikuttamista. Vaikutamme jatkuvasti – joka päivä – siihen, minkälaista kuvaa me työelämästä luomme ja minkälaista työelämäjälkeä me teemme. Media syytää uutisia yt-neuvotteluista ja työhyvinvointiin liittyvät termit muokkaavat mielikuviamme. Jokainen voi vaikuttaa siihen, millaiselta työelämä näyttää! Kuulutko sinä valittajiin vai välittäjiin?

  • Usko unelmiin!
  • Anna mahdollisuuksia myös muiden uusille unelmille!
  • Kiitä niitä, jotka ovat unelmia mahdollistaneet!

Esityksen lopuksi yleisö nousi seisomaan ja lauloi syntymäpäiväonnittelut Marja-Liisa Mankalle, joka räppäsi tilaisuutta varten iloisen työelämäräpin!

 

Guy Ahonen – Strategisen hyvinvoinnin johtaminenLivekuvitus Strategisen työhyvinvoinnin johtaminen Work Goes Happy WGH17

Strategisen työhvyinvoinnin johtaminen on tärkeää. Tällä hetkellä yli 25 Mrd euroa menee työkyvyttömyyskuluihin. Voimme vaikuttaa säästämällä ja karsimalla tai vahvistamalla ja panostamalla. Säästölinja on tehoton ja potentiaali työhyvinvoinnin vahvistumiseen löytyy motivaation, osaamisen ja työkyvyn vahvistamisesta. Panosta ilmapiiriin, esimiestyöhön, johtajien valmennukseen.

SHJ-mallia ja lisätietoja täältä: http://www.ossiaura.com/julkaisut.html

 

 

Tony Dunderfelt – Mielen hyvinvointitreenitLivekuvitus Mielen hyvinvointitreenit Work Goes Happy WGH17 Itsetuntemus Ihmistuntemus

Ihmisellä on valoisa ulottuvuus vaikka tunteet olisivatkin negatiivisia. Tiedätkö sinä tunteiden, emootion ja niiden ilmaisun erot? Tunteet tulevat ja menevät. Tunteet muuttuvat emootioiksi, kun niihin liitetään ajatuksia mukaan. Tunteiden ilmaisussa on tärkeää erottaa siiheen liittyvä tunne ja ilmaisu erikseen. Esimerkiksi viha on tunteena ok, mutta sen ilmaisu lyömisenä ei ole hyväksyttävää.

TOP 3 mielenhyvinvointitreeniä: Rentous 30 sek, vähennä sisäistä höpötystä ja arvostelua, pyri valoisaan ja luovaan mieleen

Tony kiteytti asian esityksen lopussa: Kaikki tunteet on tehty valosta! Lisää Tonyn ajatuksia täällä.

 

#WGH17

TILAA LIVEKUVITUS TÄSTÄ

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *