Visualisointi ja kuvitus

Tehosta tilaisuutta livekuvituksella!

Teen visuaalisia muistiinpanoja, livekuvitusta ja graafista fasilitointia. Olen kuvittanut monta webinaaria, seminaaria, työpajaa ja luentoa, joiden sisältöihin pääset tutustumaan täällä blogissani. Tällä sivulla on esimerkkejä töistäni. Voit tilata minulta kuvituksen myös omaan luentoosi

Livekuvitus Happiness Track
Livekuvitus 20.9 Emma Seppälän esityksestä CoPassion-seminaarissa

tai työpajaasi - ole yhteydessä, jos asia on ajankohtainen!

Teen kuvituksista myös animaatioita.
Tässä kaksi esimerkkiä eri tekniikoilla tehtynä:
Ennegrammi pähkinänkuoressa
Ensi- ja turvakotien liitto ry - E-kirja tutuksi (Ilman kertojaa)

Livekuvitus kokoaa asiat yhdeksi kuvaksi jo tapahtuman aikana ja on kiva lisä ohjelmaan! Sekä esiintyjät että yleisö pitävät näistä.

Englanniksi käytetään termejä sketchnotes, doodling tai graphic recording, suomenkielessä puhutaan visualisoinnista, piirtämisestä tai livekuvittamisesta. Livekuvituksessa teen muistiinpanoja puheesta sekä tekstiä että kuvia yhdistelemällä. Valmis kuva on aina kuvittajan näkemys aiheesta. Tekniikoita on monia ja toteutus voi olla isolle paperille tehty tai tabletilla piirretty. Piirrosohjelmat ovat kehittyneet paljon ja tabletilla piirrettäessä kuvat ovat heti valmiita jaettaviksi. Kuvista on helppo tehdä muutakin materiaalia esityksen jälkeen. Livekuvitus tuo monipuolisuutta tilaisuuteen!

Livekuvitus sopii seminaariin, paneelikeskusteluun, koulutukseen, kokoukseen ja muihin esityksiin. Kuvituksen edistymistä voi seurata samaan aikaa puhujien puhuessa. Toteutuksen voi tehdä joko niin että tabletin kuva on heijastettu valkokankaalle tai sitten livekuvittaja piirtää isolle valkoiselle paperille. Kannattaa kokeilla, sovi maksuton ideointipalaveri tästä!

ESIMERKKEJÄ TAPAHTUMIEN VISUALISOINNEISTA:

Asianajotoimisto Boreniuksen Corporate Counsel Day 2017

Coaching to Success -konferenssin livekuvitus, huhtikuu 2017

Work Goes Happy-tapahtuman kuvitukset maaliskuussa 2017

Work Goes Happy-tapahtuman visuaaliset muistiinpanot maaliskuussa 2016

CoPassion -seminaarista tammikuussa 2016.

ESIMERKKEJÄ PAPERILLE TEHDYISTÄ VISUALISOINNEISTA: Webinaarien visualisointeja paperille

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna