Uravalmennus

Uravalmennus voi olla ajankohtaista uusia haasteita etsiessä, muutostilanteissa,
kehittymisessä tai vaikka oman osaamisen kirkastamisessa.

URAVALMENNUS JA OMAN OSAAMISPROFIILIN PÄIVITTÄMINEN

 

Miltä sinun henkilöbrändisi näyttää? Milloin olet viimeksi päivittänyt LinkedIn-profiilia? Haluaisitko kasvattaa verkostoasi?

 

Uravalmennus on loistava vaihtoehto, jos mietit uusi kuvioita

, haluaisit uusia haasteita tai haluat vahvistaa omaa henkilöbrändiäsi. Katsotaan yhdessä mitä mahdollisuuksiasinulla on vahvistaa omaa osaamista ja tuoda sitä paremmin esille. Uravalmennus on yksilöllistä vaikka toteutettaisiin ryhmävalmennuksenakin.

 

 

Tässä uravalmennuksen teemoja esimerkkinä:

 • Vahvuudet, motivaatiot, kiinnostuksen kohteet, unelmat
 • Oman osaamisen kartoitus ja esiintuominen
 • Verkostot, referenssit
 • Visuaalisen ilmeen yhtenäistäminen
 • Julkaisut, blogit, some-aktiivisuus
 • Mahdolliset tarvittavat sertifikaatit, kurssit, koulutukset
 • CVn ja työhakemusten teko, mallidokumentteja
 • Oma suunnitelma

Kysy lisää, tehdään sinulle hyödyllisin paketti! 

TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄ URAVALMENNUS JA MUUTOSTURVA

Uuden muutosturvalain mukaan työnantaja tulee tarjota irtisanottavalle tietyin ehdoin työllistymistä edistävää uravalmennusta. Tarjoan työnantajille valmiin paketin, jossa katetaan tärkeimmät teemat työnhaun kannalta. Valmennuksen sisällön painopisteet valitaan aina valmennettavan tarpeiden mukaan. Valmennuksessa käydään läpi mm:

 • Vahvuudet, motivaatiot, kiinnostuksen kohteet, unelmat
 • Oman osaamisen kartoitus ja esiintuominen
 • Verkostot, referenssit
 • Piilotyöpaikat ja some-kanavien hyödyntäminen työnhaussa
 • CVn ja työhakemusten teko, mallidokumentteja
 • Oma suunnitelma

Valmennus sisältää tapaamiset 2-3 viikon välein sovitun ajan, välitehtäviä, mallipohjia työnhaun dokumentteihin, tukea oman suunnitelmaan laatimiseen sekä muita materiaaleja.

Kysy lisää, tehdään teille hyödyllisin paketti! 

Lisätietoja muutosturvasta sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta löytyy TE-palveluiden sivulta.

Lisää valmennuksista ja coachingista: www.energiavalmennus.fi

VALMENTAJA

On tärkeää, että uravalmentaja on ammattilainen ja noudattaa eettisiä sääntöjä. Nina Karlsson on seritfioitu ammatti-coach ja sitoutunut noudattamaan seuraavia coaching-alan eettisiä ohjeita: http://www.icffinland.fi/eettiset-saannot/

Uravalmennuksessa on myös tärkeää, että valmentajalla on kokemusta rekrytoinneista ja niihin liittyvistä prosessseista sekä alan tuoreinta tietoa ja verkostoja. Nina Karlsson on toiminut HR-johtajana ja esimiehenä yhteensä yli 15 vuotta. Lisää LinkedIn-profiilissa: https://www.linkedin.com/in/ninakarlsson/

”Oma kokemukseni yli 15 vuoden ajalta erilaisista HR-, esimies- ja johtotehtävistä on vahva perusta sille, miksi nyt valmennuksen keinoin haluan auttaa muita löytämään oman roolinsa ja uransa. Innostun uusista tilanteista ja haasteista.

Jokaisessa on potentiaalia ja voimavaroja, joita on palkitsevaa saada esiin. Jokainen voi löytää omannäköisensä urapolun ja uusia kuvioita. Tätä työtä haluan olla tukemassa valmentamisen, coachingin, mentoroinnin ja konsultoinnin keinoin. HR-tausta antaa hyvät valmiudet ja työkalut monenlaisiin tilanteisiin. Olen sertifioitunut monen menetelmän parissa (mm Belbin, enneagrammi, Master EASI, Global Leadership Profile), jotta voisi löytää kulloinkin parhaan työkalun asiakkaalleni sopivaan tilanteeseen. Lisäksi konsultoin paljon LinkedIn ja muiden some-kanavien hyödyntämisestä oman osaamisen esiintuomisessa.

Monipuolisen valmentamisen ja coachingin rinnalla työssäni kulkee mukana visuaalisuus ja teen myös graafista fasilitointia ja tilaisuuksien kuvitusta. Visuaaliset keinot tuovat lisää mahdollisuuksia tiedon omaksumiseen ja uravalmennuksessa erityisesti osaamisen esiintuomiseen. Eri persoonatyylit huomioon ottaen, pyrin löytämään aina kullekin sopivan tavan löytää omannäköisen visuaalisen ilmeen ja tyylin. Innostavasti ja motivoiden.”

Nina