Tulevaisuuden johtajuus eri persoonatyylien silmin

Katso tervehdyksemme tästä:

Teemme tutkimusta miten erilaiset persoonallisuustyylit näkevät oman johtamisen ja
kehittymisen muuttuvassa työelämässä.

Tulevaisuuden muuttuva työelämä

Työelämä muuttuu nopealla tahdilla ja organisaatiot kehittävät uusia malleja kohti itseohjautuvuuden ja jaetun johtajuuden kulttuuria. Belgialaisen tutkijan Fredrik Lalouxin mukaan organisaatiot kehittyvät kohti Teal-kulttuuria, jotka ovat joustavia ja ketteriä vastaamaan työelämän jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia. Teal-organisaatioissa korostuvat itsensäjohtaminen, ihmisen näkeminen kokonaisena ja organisaation tarkoituksen korostaminen. Käytämme tutkimuksessamme Lalouxin mallia organisaatioiden eri tasoista pohjana tulevaisuuden johtamiskulttuurille. Lisää tietoa organisaatiokulttuureista tämän mallin mukaan: http://www.reinventingorganizations.com/ 


Enneagrammi-persoonatyylit

Käytämme tutkimuksessamme enneagrammi-persoonallisuustyyppejä ja kartoitamme, mitkä ovat eri tyylien vahvuudet, esteet ja tarpeet kehittymiseen muuttuvassa työelämässä. Lisää eri johtajatyyleistä tästä linkistä. Kyselyyn vastataksesi on todella tärk
eää, että tiedät oman enneagrammityylisi. Jos et tiedä sitä, ole ensin yhteydessä meihin. Yhteystietomme ovat sivun alalaidassa.
 
Syyskuussa julkaisemme tutkimusraportin, jossa lisää tietoa oman persoonallisuustyylin vaikutuksesta johtajuuteen ja kehittymiseen muuttuvassa työympäristössä. Jokaiselle tyylille tarjoamme myös vinkkejä ja harjoituksia, joiden avulla voit kehittää omaa johtamistasi nyt ja tulevaisuudessa.
 
Tule mukaan!
 
Jos tiedät oman enneagrammi-tyylisi, voit osallistua tutkimukseen vastaamalla kyselyymme. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan coaching-sessio. Palkintoja on kaksi. Kysely on anonyymi, mutta halutessasi voit lopussa jättää sähköpostiosoitteesi osallistuaksesi arvontaan ja tutkimusraportin lähettämistä varten. Sitä ei yhdistetä vastauksiin.
 
Nina ja Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *