Kokeile coachingia toukokuussa!

Kokeile coachingia toukokuussa!

Kokeile coaching valmennus johtajavalmennus ammatticoach

Onko coaching sinulle tuttua? Toukokuussa 16-22.5.2016 vietetään kansainvälistä coaching-viikkoa. ICF (International Coaching Federation) järjestää kampanjan lisätäkseen tietoisuutta coachingin vaikuttavuudesta. Haluan olla mukana näyttämässä miten tehokkaasti prosessi käytännössä toimii ja tarjoan mahdollisuuden kokeilla coachingia maksutta!*

Coaching on vaikuttava menetelmä, jonka avulla voit oivaltaa uusia asioita, löytää omat voimavarasi työssä ja saavuttaa konkreettisia tavoitteitasi. Sitä käytetään johtajavalmennukseen, uusien esimiesten tueksi, työssä kehittymiseen ja muuttuviin työtilanteisiin. Sinä valitset päämääräsi ja aihealueen. Valitsemalla kumppaniksi ammatticoachin, saat laadukasta tukea matkalla omaan tavoitteeseesi.

"Coaching antaa oivalluksia ja vie tavoitteellisena prosessina asioita eteenpäin. Antoisinta on ollut tuki omaan tekemiseen ja apu päätöksentekoon, itsetuntemuksen ja -varmuuden lisääntyminen."
- Palaute valmennettavalta

KOKEILE NYT!
* Maksuton coachingkokeilu kestää tunnin, toteutetaan 16-22.5.2016 kampanjaviikolla ja edellyttää ajanvarausta etukäteen. Aikoja on rajoitetusti, joten varaa oma aikasi heti tai viimeistään 10.5.2016 mennessä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *